پنجمین همایش ملی جامعه و تعلیم و تربیت در اسفند ماه 1401 برگزار می شود. پنجمین همایش ملی جامعه و تعلیم و تربیت در اسفند ماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.

 | تاریخ ارسال: 1401/4/31 | 
پنجمین همایش جامعه و تعلیم و تربیت با موضوع توسعه در ۸ محور اصلی در اسفند ماه سال جاری در دانشگاه خوارزمی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی دکتر محمد نقی فراهانی دبیرعلمی همایش و مدیر موسسه تحقیقات تربیتی، روانشناختی و اجتماعی گفت: این همایش با هدف واکاوی موضوع توسعه در ارتباط با بخش‌ها و سطوح مختلف جامعه و فراهم آوردن برخی تمیهدات نظری و اجرایی در زمینه نسبت توسعه، جامعه و تعلیم و تربیت برگزار خواهد شد و گامی بسوی مطالعات بین رشته ای و فرا رشته ای خواهد بود.
وی در ادامه گفت: دبیرخانه دائمی این همایش جامعه، تعلیم و تربیت از سال ۹۳ در موسسه تحقیقات تربیتی و روانشناختی و اجتماعی دانشگاه خوارزمی ایجاد گردیده است و مراحل ثبت این همایش همانند سال های قبل در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به پایان رسیده است. 
وی گفت: اساتید و دانشجویان علاقمند می توانند با مراجعه به سایت همایش به آدرس http://fsse۵.khu.ac.ir اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایند.
🟣محورهای اصلی همایش عبارتند از:
اقتصاد؛ توسعه، تعلیم و تربیت
فلسفه؛ توسعه، تعلیم و تربیت
علوم اجتماعی؛ توسعه، تعلیم و تربیت
ارتباطات؛ توسعه، تعلیم و تربیت
سیاست؛ توسعه، تعلیم و تربیت
روانشناسی؛ توسعه، تعلیم و تربیت
محیط زیست؛ توسعه، تعلیم و تربیت
جغرافیا؛ توسعه، تعلیم و تربیت

⬅️تاریخ دریافت خلاصه مقالات: ( از  ۲۱ تیر ۱۴۰۱ تا  ۱۵ آذر ۱۴۰۱)

⬅️تاریخ دریافت مقالات کامل: ( از ۱۶ آذر ۱۴۰۱ تا ۳۰ دی ۱۴۰۱)



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1143 بار   |   دفعات چاپ: 159 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر