نشست مشترک دکتر حبیبی با شهردار منطقه ۶ استان البرز نشست مشترک دکتر حبیبی با شهردار منطقه ۶ استان البرز

 | آخرین بروزرسانی: 1399/4/7 | 
نشست مشترک دکتر حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی با شهردار منطقه ۶ و دکتر نبیونی عضو شورای شهر و رئیس بنیاد نخبگان استان البرز در این نشست که روز پنجشنبه ۵ تیرماه در دانشگاه خوارزمی در کرج  برگزار شد، دکتر حبیبی با اشاره به وجود ۳۷ هکتار فضای سبز طبیعی که آب مصرفی آن از این چاه هاست و کمبود آب موجب شده بخشی هایی خشک شود و دانشگاه در این زمینه دچار خسران و جریمه های شده است که باید جبران شود.
رئیس دانشگاه خوارزمی ابراز امیدواری کرد شهرداری منطقه همکاری و مساعدت مطلوبی برای  تامین آب مورد نیاز فضای سبز انجام دهد و دانشگاه پیشنهادات خوبی را در این زمینه مطرح کرده است. وی در ادامه گفت: هرچند برنامه های داریم تا ضمن صرفه جویی درصورت نیاز فضاهای چمن کاری را  جایگزین یا کاهش دهیم.
شهردار منطقه ۶ کرج ۵ تیرماه در نشست مشترک با رئیس و مسئولین دانشگاه خوارزمی در زمینه تفکیک و دفع زباله به ویژه بیمارستانی گفت؛ موضوع مدیریت پسماند در کرج سالهاست به شکل کامل انجام نگرفته است.در شهرهایی مثل شیراز ۲۰ سال است انجام می شود، بعد از بحران کرونا اتوکلاو کردن پسماندها و بی خطر ساختن انجام می شود اما هنوز محیط زیست موافقت نمی‌کند. وی پیشنهاد کرد تا وقتی که زباله های عفونی بیمارستان کوثر دفع می شود زباله های درمانگاه خوارزمی هم انجام شود.فکوری زاده در مورد سطل تفکیک زباله از مبدا هم وعده داد تعدادی در اختیار دانشگاه خوارزمی قرارگیرد.وی افزود: تفکیک زباله در البرز ابتدا منطقه ۷ انجام شد ولی با سواستفاده پیمانکاران به انحراف رفت و بعد هم متاسفانه تمام زیر ساختها که تدبیر شده بود از بین رفت و آن فرهنگ سازی که شروع شده بود عقیم ماند، اما مجموعه دانشگاه می تواند این بازیافت را در داخل به خوبی انجام دهد و از ظرفیت سازمان پسماند شهرداری در تهیه کمپوسیت استفاده کند.
دکتر نبیوتی عضو شورای شهر کرج در نشست مشترک با شهردار و مسئولان دانشگاه خوارزمی: ۱/۳ فضای سبز کرج در محدوده سازمانها و نهادهایی مثل دانشگاه خوارزمی، سرم سازی و ... است دکتر نبیونی در نشست مشترک ۵ تیرماه در دانشگاه خوارزمی با اشاره به این مشکل عمده که ۱/۳ فضای سبز شهر کرج در محدوده سازمانها و نهادهایی مثل دانشگاه خوارزمی، سرم سازی و ... است و امروزه این سازمانها با بحران آب برای نگهداری فضای سبز مواجه هستند، گفت:درحال حاضر به همین دلیل تعدادی از درختهای دانشگاه خشک و مشکلاتی ایجاد کرده است، بنابراین در شورای شهر بودجه ای برای کمک به این نهادها مصوب و اختصاص یافت تا  در خصوص آبیاری و مسائل آب بتوانند از خدمات شهرداری استفاده نمایند.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز افزود؛ وجود تعامل دائمی با شهرداری و بیان مشکلات می تواند در حل مشکلات دانشگاه کمک کند.



 



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1573 بار   |   دفعات چاپ: 312 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر