مدیریت روابط عمومی-  اخبار و رویدادها
نشست مجازی جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها نشست مجازی جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | آخرین بروزرسانی: 1399/4/24 | 
حضور دکتر عبدالهی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه خوارزمی در نشست مجازی جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌هااستمرار دوره‌های آموزش و توانمندسازی و جشنواره‌های منطقه‌ای اولویت روابط عمومی وزارت علوم است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، عبداللهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نشست جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور گفت: ۵ هزار اثر از طرف ۱۰۵ دانشگاه پژوهشگاه و پارک‌های علم و فناوری به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی در ادامه افزود در مسیر پیش رو به دنبال ایجاد و فعال کردن دبیرخانه دائمی جشنواره به صورت سالانه و یا دو سالانه هستیم لذا طراحی و ایجاد سامانه‌های الکترونیکی با هدف مصرف بهینه منابع در دست بررسی است تا تمام مراحل جشنواره در بستر وب انجام گیرد.
وی در پایان افزود؛ استمرار در برگزاری دوره‌های آموزشی و کاربردی برای توانمندسازی و جشنواره‌های منطقه‌ای در مناطق ۱۰ گانه وزارت علوم از اولویت‌های اساسی می باشد.
دکتر غلامی در اختتامیه جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها:روابط عمومی سبز می تواند پیشگام دانشگاه سبز باشد. وزیر علوم ادامه داد: ویژگی محیط آکادمیک متعلق به خودشان است و علاقه و انگیزه در محیط کاری باید اولویت باشد.روابط عمومی ها مخاطبین ذی نفع دارند و اخبار امیدوارکننده باید تقویت شود و روابط عمومی سبز می تواند پیشگام دانشگاه سبز باشد.اثرگذاری فردی و جمعی روابط مورد انتظار است و ستاد وزارت علوم پشتیبانی را پیش می برد و کار اصلی در دانشگاهها انجام می گیرد و روابط عمومی وزارت علوم به عنوان نخ تسبیح این خانواده بزرگ روابط عمومی دانشگاه‌ها را به هم متصل کرده است.سالهاست که فناوریهای ارتباطی شکل گرفته و ما دیر به بهره‌برداری از این روی آوردیم یکی از ویژگیهای زمانه کرونا این بود که ما را به سمت این فناوری ها پیش برد.علاوه بر عرصه آموزش، روابط عمومی ها هم بیشتر به این سمت سوق یافته است و اگر قرار است که پیامها به روز باشد باید بر بستر فناوری های روز باشد و روابط عمومی سبز شاخصه آن است.
وی در پایان گفت؛ روابط عمومی ها در شرایطی که دانشگاهها از حضور دانشجو محروم شده است، می تواند نقش تاثیرگذاری داشته باشند و روزانه و هفتگی برنامه ها و توفیقات را اعلام کند و نشان داده شود، علاوه بر کارها و فعالیت‌های عادی دانشگاه، کارهای های جدیدی نیز به واسطه شرایط بیماری کرونا  در حال انجام است و مراکز علمی فعال و پویا در حال فعالیت است.
دکتر غلامی: هیچ سندی بین ایران و‌چین امضا نشده است دکتر غلامی وزیر علوم در نشست مجازی روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها با اشاره به اینکه هیچ سندی بین ایران و‌چین امضا نشده است  گفت: هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و کسی که در خصوص این سند اخبار ناامیدکننده منعکس می کند اغراض سیاسی دارد و درک سیاسی مردم ایران بالا ست و تمام جنبه ها را مدنظر دارند و رصد می کنند.


نشانی مطلب در وبگاه مدیریت روابط عمومی:
http://khu.ac.ir/find-21.6429.58213.fa.html
برگشت به اصل مطلب