مدیریت روابط عمومی-  اخبار و رویدادها
جلسه هیئت امنای دانشگاه خوارزمی در محل دفتر وزیر علوم تحقیقات و فناوری جلسه هیئت امنای دانشگاه خوارزمی در محل دفتر وزیر علوم تحقیقات و فناوری

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | آخرین بروزرسانی: 1399/4/31 | 
در این جلسه که دوشنبه ۳۰ تیرماه با حضور وزیر محترم وزارت علوم تحقیقات و فناوری تشکیل شد پس از پخش آیاتی از کلام الله دکتر غلامی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشگاه خوارزمی از اقدامات ایشان سپاسگزاری و حرکت دانشگاه به سمت اهداف تعیین شده را مطلوب توصیف کردند.
✳️➖در ادامه دکتر حبیبی رئیس محترم دانشگاه خوارزمی مجموعه ای از اقدامات دانشگاه در محورهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و بین‌الملل ارائه کردند و ضمن بیان شاخص‌های متنوع در حوزه های آموزشی و پژوهشی و وضعیت مالی و عمرانی دانشگاه ابراز امیدواری کردند که با عنایت اعضای محترم هیئت امنا، دانشگاه بتواند در سال جاری و آینده از مجموعه طرح‌های عمرانی و توسعه ای خود بهره‌برداری کند.
✳️➖پس از صحبت های دکتر حبیبی، وزیر محترم علوم ضمن اشاره به حذف طرح سطح بندی دانشگاه‌های کشور اظهار امیدواری کردند که با قول مساعد دکتر نوبخت بتوان حمایت های مالی لازم از طرح های دانشگاه خوارزمی را در دستور کار قرار داد.
پس از ایشان دکتر مسجدجامعی از اعضای هیئت امنا و عضو شورای شهر تهران ضمن تقدیر از زحمات مسئولان دانشگاه خوارزمی و ذکر نکاتی در مورد لزوم ارتباط با دانشگاه‌های حوزه آسیای میانه و سایر همسایگان دارای مشابهات فرهنگی و زبانی از پتانسیل دانشگاه برای جلوداری نظام آموزش عالی در کشور صحبت کردند. دکتر مسجدجامعی با اشاره به ساختمان میراثی دانشگاه عنوان کردند که احداث این ساختمان ۱۰ سال پیش از احداث دانشگاه تهران صورت گرفته و بهتر است با عنایت مسئولان به موزه آموزش عالی کشور تبدیل شود. پس از صحبت های ایشان جلسه وارد دستورات موضوعی شد و موارد مربوطه طرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 
نشانی مطلب در وبگاه مدیریت روابط عمومی:
http://khu.ac.ir/find-21.6429.58247.fa.html
برگشت به اصل مطلب