برگزاری نشست خبری با حضور خبرنگاران برگزاری نشست خبری با حضور خبرنگاران

 | تاریخ ارسال: 1398/11/1 | 
روز سه شنبه اول بهمن 98 نشست خبری با موضوع هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک ومدیریت زنجیرۀ تآمین با حضور آقای دکتر حبیبی ریاست محترم دانشگاه،آقای دکتر عبدالهی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، آقای دکتر میرزازاده دبیر علمی کنفرانس، دکتر شیخ کبیر دبیر اجرایی کنفرانس و خبرنگاران در دانشگاه خوارزمی برگزارشد.
در ابتدای نشست، آقای دکتر حبیبی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی، شهدای سانحه هوایی و جان باختگان  حادثه کرمان گفتند: هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین از سوی دانشگاه خوارزمی  در روزهای هفتم و هشتم اسفندماه امسال برگزار می شود.
یکی از برنامه های اثرگذار دانشگاه ها این است که دستاوردها را در یک حوزه بین‌المللی به مشارکت بگذارند.
ایشان با بیان اینکه در نشست‌های دانشگاهی، نگاه اصلی پاسخگویی بهتر برای حل مشکلات جامعه و آسیب‌شناسی راهکارها است، تصریح کرد: سمینار لجستیک و مدیریت زنجیره تامین سهم کوچکی در عرصه رونق تولید دارد که قرار است با حضور بیش از 50 دانشمند در تهران برگزار شود.
ایشان درباره ضرورت توجه به مباحث تئوریک تصریح کردند: قطعا صرف ایده، حلال مشکلات نیست و شاید برخی فکر کنند دانشگاه باید به اقدامات کاربردی بپردازد. چنانکه در دیدار اساتید با رهبر انقلاب نیز، همین مساله مورد بحث قرار گرفت، ایشان هم معتقدبودند؛ بحث تئوریک و غیر تئوریک هر کدام ویژگی خود را دارند و هر دو در کنار هم لازم هستند.
دکتر حبیبی گفتند: در هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین، برنامه‌های استارت آپی نیز دنبال می‌شود که می‌تواند به معرفی بالاترین دستاورد‌های محققان در قالب ایده‌های استارت آپی بپردازد.
ایشان در پایان ابراز امیدواری کردند این سمینار بتواند در عرضه دستاوردهای جدید
تمام فرهیختگان، دانشمندان و خبرگان عرصه لجستیکی داخل کشور و همچنین دانشمندان در سطح بین الملل این حوزه ، سهم کوچکی داشته باشد.
رئیس دانشگاه درباره تجمیع واحدهای تهران و کرج گفتند: با توجه به آنکه طرح توسعه دانشگاه خوارزمی علاوه بر تهران در کرج نیز تعریف شده است، طرح‌های توسعه‌ای درآنجا نیز دنبال می‌شود، اما برای  اجرایی شدن طرح، نیاز داریم  که ساختار تشکیلاتی را نیز اصلاح کنیم تا مدیران و همکاران هیئت علمی و کارکنان نیازی به حضور در دو سایت دانشگاه نداشته باشند. از این رو تلاش می کنیم این بحث را ساماندهی کرده، سازمان اداری، ستادی و علمی در حد اقتضا، مستقل از یکدیگر و در عین حال یکپارچه فعالیت کنند.
وی همچنین با بیان اینکه "صندلی خالی در پردیس مرکزی دانشگاه خوارزمی نداریم"، گفت: این در حالی­ست که دانشجویان در برخی پردیس‌ها و رشته‌ها تا ۵۰ درصد کمتر ثبت نام می‌کنند.
ریاست دانشگاه همچنین در پایان از افتتاح ساختمان پروین اعتصامی دانشگاه خوارزمی در پایان بهمن ماه امسال خبر داد.
سپس آقای شیخ کبیر، دبیر  اجرایی کنفرانس گفتند: اولین سمینار بین المللی  لجستیک در سال 83  از سوی انجمن لجستیک برگزار شد، این انجمن در وزارت علوم به ثبت رسیده است و محور دانشگاه، صنعت و حاکمیت را در درون خود قرار داده. نقش اصلی لجستیک، کاربردی کردن دانش برای صنعت است.
دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین به تجربه کشورهای مختلف در این حوزه اشاره و تاکید کرد: هنگ کنگ به عنوان تجربه موفقی در این زمینه قابل بررسی است. این کشور با وجود آنکه جغرافیایی در حد تهران دارد با سرمایه گذاری در این بخش به پیشرفت‌ها و درآمدهای خوبی رسیده است.
وی اظهار داشت: این کنفرانس اولین کنفرانس بین المللی است که نقش دانشمندان خارجی در آن بسیار پررنگ خواهد بود، هر چند که در ابتدا به طور مستقل از سوی انجمن برگزار می‌شد، اما در ادامه، راه با شکل گیری سه ضلع صنعت، دانشگاه و حاکمیت، مشارکت کنندگان بیشتری به جمع ما پیوستند و امسال دوره هفتم با همکاری علمی دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.
دکتر شیخ کبیر در ادامه افزود: لجستیک یکی از مهمترین حوزه ها در کاهش قیمت تمام شده است، یک تعبیر مهمی در این زمینه وجود دارد ،که: انجام درست کار درست، بنابر این تناسب مهم استراتژی رقابتی بنگاه با زنجیره تأمین اگر همگرا نباشد اتفاق درستی بوجود نمی آید.
سپس آقای دکتر میرزازاده دبیر علمی کنفرانس گفتند:رشته لجستیک و مدیریت زنجیره تامین، میان رشته‌ای است و گرایش‌های مهندسی عمران، ریاضی کاربردی، علوم اقتصاد، علوم کامپیوتر و برخی دیگر از رشته - گرایش‌ها را در بر می‌گیرد.
ایشان به طور خلاصه به معرفی اقدام های انجام یافته و برنا مه های این کنفرانس اشاره کردند؛ از جمله:
-برگزاری مسابقه جهت انتخاب برترین ها
برگزاری پنل ها ی کاربردی در خصوص موضوعات روز صنعت
-برگزاری جشنواره استارتاپ
-نمایه شدن مقالات در پایگاه های معتبر بین المللی
- مشارکت انجمن های دانشگاه ها و موسسات معتبرو...
دکتر میرزازاده تاکید کرد: از ۳۰۰ مقاله علمی که در این کنفرانس ارسال شده است، حدود ۵۰ مقاله از کشورهای خارجی اعم از فرانسه،‌ آلمان، ایتالیا،‌ اسپانیا و انگلیس ارسال شده است و بیش از ۵۰ کشور آمادگی خود را برای حضور در این کنفرانس اعلام کردند.
وی اضافه کرد: در هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین لجستیک، جوایزی به مقاله‌های برتر اختصاص داده می‌شود که میزان این جوایز بستگی به اسپانسرهای این کنفراس دارد و هنوز مشخص نشده است.
میرزازاده همچنین خاطر نشان کرد: علاقمندان تا ۵ بهمن ماه جاری می‌توانند مقاله‌های خود را در موضوعات لجستیکی به دبیرخانه این کنفرانس ارسال کنند.
 



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 5220 بار   |   دفعات چاپ: 440 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر