اختتامیه هفته پژوهش استان البرز

 | تاریخ ارسال: 1403/9/25 | 
دکتر بیژن عبدالهی سرپرست دانشگاه در اختتامیه هفته پژوهش استان البرز که روز شنبه ۲۴ آذر در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت:در بخش پژوهش کشور یک جای کار می‌لنگد و مغفول واقع شده است؛ : ما باید به معلم و دانش‌آموز چگونه پژوهش کردن را یاد دهیم ولی پژوهش در نظام آموزشی ما به یک حلقه گمشده تبدیل شده و مغفول مانده است.
ایشان ادامه داد: فلسفه زندگی بشر یادگیری است و این تفاوت ما با سایر موجودات است. همه جوامع به دنبال توسعه هستند و ریشه توسعه انسانی در پژوهش است. دکتر عبدالهی اظهار داشت: فلسفه زندگی بشر یادگیری است و این تفاوت ما با سایر موجودات است. همه جوامع به دنبال توسعه هستند و ریشه توسعه انسانی در پژوهش است.
سرپرست دانشگاه گفت: راه اندازی نرم افزار مناسب برای جمع آوری ایده ها و آثار هفته پژوهش از مهمترین اقدامی بود که انجام شد. دکتر عبدالهی افزود : در هفته پژوهش امسال ۱۴ جشنواره علمی و فرهنگی از جمله جشنواره شهرداران و رسانه ها در البرز برگزار شد. ایشان اظهار کرد: در هفته پژوهش البرز ۵۰ دانشجوی پژوهشگر استان برتر شدند و ۴۰ دانشجوی دیگر شایسته تقدید شناخته شدند.

در ادامه کاوه حداد پور معاون استاندار البرز گفت: بخش تولید باید به پژوهش و نوآوری متکی شود تا با تولید محصولات کیفی جای پای خود را در بازارهای داخلی و خارجی محکم کند. ایشان ادامه داد: در زمان حاضر برخی صنایع بزرگ استان با داشتن شمار زیادی کارگر و دست اندرکار اقدامی در مسیر نوآوری و پژوهش ندارند که باید این رویه را تغییر دهند و به سمت دانش بنیانی حرکت کنند. معاون استاندار البرز با اشاره به خلاقیت ها وتوانمندی های دانش آموزان البرز گفت : در بخش پژوهش دانش آموزی نباید غفلت کرد و آموزش و پرورش و خانواده ها باید آینده سازان به پژوهش محوری ترغیب نمایند.حدادپور افزود: ظرفیت دانش آموزی و استعدادهای این قشر در البرز بالا است و باید از این ظرفیت به خوبی برای آینده کشور و استان استفاده کرد. معاون استاندار  گفت: امروز کسی نیست که از اهمیت پژوهش غافل باشد. اگر پژوهش نبود در حوزه‌های مختلف اعم از پزشکی، علوم انسانی، اجتماعی و فناوری عقب بودیم. حدادپور با بیان اینکه پژوهش روز به روز جهان را جلو برده است؛ افزود: فناوری‌های جدید با سرعت عجیبی در جهان پیش می‌رود و ما نباید عقب بمانیم. توجه ما به پژوهش نباید به هفته پژوهش محدود شود.

سپس رییس پارک علم وفناوری استان البرز گفت: تعداد شرکت کنندگان امسال با سال های گذشته قابل مقایسه نبود. با اینکه تعداد غرفه ها کم بود ولی تعداد افراد بیشتر بود. نکته ی برجسته ی نمایشگاه؛ توجه به محصولات با فناوری بالا است. مهدی عباسی عنوان کرد : واگذاری فعالیت های پژوهشی به بخش خصوصی می تواند دستاوردهای علمی برای کشور به دنبال داشته باشد. ایشان افزود: پژوهش های منجر به محصول و خدمات باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد تا نتیجه مطلوبی برای کشور داشته باشد.

وی تاکید کرد: پارک علم وفناوری استان البرز این موارد در اولویت کاری خود قرار داده است. آقای عباسی به آخرین وضعیت نمایشگاه هفته پژوهش استان البرز اشاره کرد و گفت : از مجموع ۵۵ غرفه این نمایشگاه پنج غرفه شامل غرفه های پارک علم وفناوری ، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دانشگاه خوارزمی و ۲ شرکت بخش خصوصی برتر شناخته شدند.




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1242 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر