حضور مشاور فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری در دانشگاه خوارزمی

| تاریخ ارسال: 1403/3/22 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، در روز دوشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳ دکتر سید محمد حسینی مشاور فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری به منظور تبیین مدیریت جهادی رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و نماد کارگزار تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه خوارزمی حضور یافت. ایشان در این دیدار بامسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه، ضمن سخنرانی و تبیین مدیریتی جهادی رئیس جمهور شهید، از دستاوردهای ایشان در ایام خدمت سخن گفت. ایشان افزود که رئیس جمهور شهید خود را خادم ملت می دانست و هیچگاه از هیچ خدمتی برای جمهور کوتاهی نمی کرد.
در ادامه مشاور فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری در مورد انتخابات ریاست جمهوری پیش رو صحبت کرد. ایشان افزود که انتخاب اصلح در آزمون پیش روی ملت، انتخاب کسی است که بتواند راه شهید جمهور را ادامه دهد.
در آخر ایشان به سوالات کارکنان در مورد مسائل روز، کاندیداها و مشارکت حداکثری مردم در این امر خطیر پاسخ داد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 3245 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر