اختتامیه نهمین کنفرانس فرماندهی و کنترل برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1395/9/28 | 
 
 
اختتامیه نهمین کنفرانس فرماندهی و کنترل روز پنج شنبه 25/9/95 ساعت 15 درسالن 17 شهریور تهران با حضور سخنران اختتاصی برنامه دکتر محمدرضا عارف نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر سبحان اللهی رئیس دانشگاه و جمعی از استادان و مسولان کنفرانس برگزار شد.
 
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا عارف ضمن تبریک ولادت پیامبر اسلام و ولادت ششمین امام معصوم (ص) خاطرنشان کرد رمز پیروزی ما وحدت بود که ان شاءلله بتوانیم وحدت را در همه زمینه ها سرلوحه ی کار خود قرار دهیم تا پاسخگوی خون شهدا و نیاز های کشور باشیم.
 
ایشان اظهار داشت با توجه به جایگاه علم و فناوری در اسناد بالا دستی، پیشرانان اصلی توسعه و پیشرفت کشور هستند و مسولیت سنگینی بر عهده این بخش است.
 
دکتر عارف  از همه شرکت کنندگان در این کنفرانس، ارسال کنندگان مقاله، شرکت کنندگان در بخش پوستر، شرکت در میز گرد و نشست های تخصصی ارزشمندی که برگزار شد، سخنرانان کلیدی و برگزار کنندگان کارگاه های آموزشی و همه کسانی که در رویداد های ارزشمند و علمی این کنفرانس شرکت کردند؛ تشکر کرد.
 
دکترعارف از تمام کسانی که برای برگزاری این کنفرانس زحمت کشیدند به ویژه دکتر سبحان اللهی ریاست دانشگاه خوارزمی ، دکتر شنبه زاده دبیر کنفرانس، دکتر ملکیان دبیرعلمی و دکتر حیدریان دبیر اجرایی تشکر کرد و همچنین یکصدمین سال تآسیس دانشگاه را تبریک گفت.
 
ایشان راهبرد کلی انجمن را مثل تمام نهادهای علمی در کشور، اجرا کردن اسناد بالا دستی دانست و گفت ما به طور طبیعی به مزیت علم و فناوری در زمان رسیدیم به این نتیجه رسیدیم که پاسخ مطالبات مردم پیشرفت و توسعه کشور در گرو سرمایه انسانی و توسعه علم و فناوری است که به طور خاص چند سند و سیاست های کلی علم و فناوری را می توان نام برد:
 
۱. نقشه جامع علمی کشور
۲. اقتصاد مقاومتی
این دو سند چشم انداز 20 ساله است، جایگاهی که باید در افق 1404 در منطقه در میان کشور های اسلامی و در دنیا داشته باشیم.
 
جهت گیری اقتصاد مقاومتی این است که سهم اقتصاد دانش بنیان که مسئولیت اصلی به دوش دانشگاهیان و محققان است. 
ایشان در باره ی مفهوم c4i گفت: تعریف عمومی آن، فرماندهی و مدیریت بهینه است. منابع محدود است در بخش های مختلف با یک هدف خاص و اگر به ریشه آن برگردیم در شرایط بحرانی که کشور ما با توجه به موقعیت استراتژیک خود و موقعیت جغرافیایی که با بحران های مختلفی رو به رو هستیم، زلزله، بحث جدی است. برای کشور سیل و حوادث غیر مترقبه نیاز به یک وحدت فرماندهی دارد و پاسخ آن در c4i  است.
C4i مجموعه ای از علوم مختلف فناوری های مرتبط با هدف واحد فرماندهی مدیریت یکپارچه می توان گفت که c4i یک علم شده است.
اولین مساله که دستور کار انجمن هم بوده و جدی تر باید آن را دنبال کنیم، استمرار سیاست تدریجی c4i  در کشور است.
 
محدود کردن این علم و یا فراعلم به بخش های دفاعی، کار صحیصی نیست؛ اگرچه ما بر این باوریم که بخش دفاعی باید با جدیت تمام به وحدت فرماندهی و کنترل c4i  را دنبال کند و خوشبختانه بخش های دفاعی ما در این زمینه پیشتاز هستند.
 
دکتر عارف گفت: پاسخ جدی به حوادث غیرمترقبه، توجه به c4i است و انتظار ما از دانشگاه های بزرگ این است که به c4i توجه بیشتری داشته باشند. افتخار ما این است که دانشگاه های بزرگ مثل دانشگاه تهران، خوارزمی و صنعتی شریف در این زمینه توجه نشان دادند و فعالیت می کنند.
 
شعار ما بومی سازی فناوری c4i در کشوراست. ما می توانیم با کمک بخش های علمی و پژوهشی، پیشرفت خوبی در این مقوله داشته باشیم.
 
دکتر عارف نماینده ی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار امیدواری کرد که سال آینده بتوانیم در یکی دیگر از دانشگاه های خوب کشورمان، کنفرانس ارزشمند و با کیفیت بهتری داشته باشیم.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1229 بار   |   دفعات چاپ: 193 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر