برگزاری برنامۀ پژوهش کارآفرینی در دانشکده علوم زیستی

 | تاریخ ارسال: 1395/2/28 | 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین برنامۀ پژوهش کارآفرینی به پیشنهاد دانشکدۀ علوم زیستی روز دوشنبه 95/2/27 با حضور خانم دکتر شهربانو عریان و استادان و دانشجویان برگزار شد. در این برنامه برای اولین بار، تولید و بسته بندی مواد مورد نیاز آزمایشگاه های زیستی، از جمله خالص سازی میکروجلبک سبز، سورفاکتانت زیستی، محیط کشت آزمایشگاهی، قارچ کفیر، کشت بدون خاک سیفی جات (گوجه، خیار، بادمجان و ... )، تولید مربای بدون قند برای بیماران دیابتی، تولید مواد غذایی سالم و ارگانیک، صبحانۀ سالم و ... ارائه شد.
شایان ذکر است که برای اولین بار، تیم 5 نفره (3 نفر اعضای محترم هیأت علمی و 2 دانشجو) طی 3 ماه کار تحقیقاتی، اقدام به خالص سازی سورفاکتانت زیستی، تجاری سازی مارک با نام دانشگاه خوارزمی، بسته بندی با 85 درصد صرفۀ اقتصادی نسبت به نمونۀ وارداتی را انجام دادند. این طرح با توجه به شعار سال 95 (اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) گام مؤثر و ارزشمندی به شمار می آید. هم اکنون مراحل کنترل کیفیت نهایی و ثبت در حال انجام است.
در این برنامه در مجموع 29 ایده توسط دانشجویان به صورت پوستر و محصول ارائه شد. چگونگی طرح کسب و کار و عرضۀ محصول به بازار بازاریابی، کارآفرینی طرح ایده تا محصول، از دیگر موارد این برنامه بود. گفتنی است سورفاکتانت زیستی، موادی هستند که جهت مصرف دارویی، صنعتی، شیمیایی و محیط زیست و غذایی استفاده می شوند و تولید آن برخلاف نمونۀ وارداتی، هیچگونه ضرری برای محیط زیست ندارد و تجزیه پذیر است.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 5390 بار   |   دفعات چاپ: 650 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر