دانشگاه خوارزمی عضو آسایهل شد

 | تاریخ ارسال: 1395/9/16 | 
 
به گزارش روابط عمومی ۸ دانشگاه و موسسه آموزش عالی ایران به عضویت اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) درآمدند.
به گزارش ایرنا، هیات امنای اتحادیه 'آسایهل' روز یکشنبه در شصتمین اجلاس سالیانه ی خود در کوالالامپور؛ پایتخت مالزی که با حضور رایزن علمی ایران در شرق آسیا برگزار شد، با عضوت ۸ دانشگاه ایرانی شامل دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه صنعتی شیراز و دانشگاه علم و فرهنگ و نیز پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در این اتحادیه منطقه ای موافقت کرد.
پیشنهاد عضویت این دانشگاه های ایرانی در اتحادیه 'آسایهل' از سوی رایزن علمی ایران در شرق آسیا به شصتمین اجلاس سالیانه این اتحادیه در دانشگاه یو.پی.ام ارائه شد و اعضا پس از بررسی سوابق این دانشگاه ها؛ با عضویت آنها موافقت کردند. 
تاکنون تنها دانشگاه آزاد اسلامی از ایران به عضویت اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا درآمده بود که 210 دانشگاه جهان در آن عضویت دارند و اکنون تعداد اعضای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ایران در این اتحادیه به 9 دانشگاه رسید.
اعضای هیات امنای این اتحادیه را که ریاست آن با 'عینی ادریس' رئیس دانشگاه 'یو.پی.ام' مالزی و معاونت آن با دکتر'حمید میرزاده' رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است، روسای دانشگاه های پلی تکنیک هنگ کنگ، نانیانگ سنگاپور، مونپلیه فرانسه، دانشگاه ملی تایوان، 'تاماتیرات' تایلند، دانشگاه برونئی دارالسلام، دانشگاهی از کامبوج، دانشگاه کشاورزی بوگور اندونزی، دانشگاه کلمبو سریلانکا، کالج کئوکا از آمریکا، دانشگاه علم و صنعت هانوی، دانشگاه عادی فیلیپین و دبیر کل آسایهل هستند.
'عباس قنبری باغستان' رایزن علمی ایران در شرق آسیا پس از نشست هیات مدیره 'آسایهل' به خبرنگار ایرنا، گفت: حضور دانشگاه های ایران در مجامع بین المللی و افزایش ضریب تاثیرگذاری دانشگاه های کشور در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی های آموزشی و تحقیقاتی بین المللی، در راس 'دیپلماسی علمی' کشور قرار دارد و عضویت این دانشگاه ها در اتحادیه آسایهل از همین بعد دارای اهمیت است.
وی با اشاره به توسعه سریع آموزش عالی در منطقه شرق و جنوب شرق آسیا به خصوص اقتصادهای نوظهور همچون سنگاپور، مالزی، تایلند و کره جنوبی، گفت: آموزش عالی در این منطقه تحت فشار 'رقابت' و 'خصوصی سازی' در حال گذار مهم به سوی 'بدون مرز بودن' و 'به طور گسترده در دسترس بودن' است و نمی توان و نباید از این گذار مهم غفلت کرد.
قنبری باغستان ادامه داد: لذا به دنبال این عضویت، نقش دانشگاه های ایران در این اتحادیه مهم منطقه ای به خصوص در تصمیم گیری ها و سیاستگذاری های آن در حوزه آموزش عالی بیشتر، و باب جدیدی در عرصه همکاری های بین دانشگاهی به خصوص در حوزه شرق و جنوب شرق آسیا می گشاید.
وی ابراز امیدواری کرد بتوان از تجارب بین المللی شدن دانشگاه های این کشورها در توسعه آموزش عالی کشور بهره برد.
در حال حاضر 210 دانشگاه از کشورهای ایران، مالزی، اندونزی، تایلند، استرالیا، ویتنام، برونئی، سنگاپور، فیلیپین، کامبوج، هنگ کنگ، هندوستان، ژاپن، میانمار، سریلانکا، تایوان، تیمور شرقی، لهستان، بلژیک، کانادا، فرانسه، انگلستان، نیوزیلند، سوئد و آمریکا در 'آسایهل' عضویت دارند.
شصتمین اجلاس سالیانه و کنفرانس اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا از فردا دوشنبه به مدت دو روز در شهر 'پوتراجایا' پایتخت ستادی مالزی برگزار می شود.
اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا سال 1956 به عنوان یک سازمان غیردولتی در بانکوک پایتخت تایلند با حضور روسای ۸ دانشگاه دولتی منطقه تاسیس شد.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1677 بار   |   دفعات چاپ: 250 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر