ورود به پنل کاربری
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

دیدار سرپرست دانشگاه از بخشهای مختلف پردیس دانشگاه درکرج دیدار صمیمانه آقای دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم سرپرست دانشگاه از بخشهای مختلف پردیس دانشگاه درکرج

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳ |

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم روز شنبه اول اردیبهشت 97 با توجه به فرا رسیدن اعیاد شعبانیه به صورت سرزده و به منظور تبریک ایام و آشنایی بیشتر و ارتباط نزدیک با همکاران بخش های اداری، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی _فرهنگی دانشگاه به محل کارهمکاران مذکور حاضر شد و از نزدیک آخرین وضعیت امورجاری و اقدامات گذشته دانشگاه را جویا شدند. این اقدام سرپرست دانشگاه مورد استقبال گرم همکاران قرار گرفت.
دکتر نوه ابراهیم در حین بازدید، با دانشجویان حاضر در بخش های مذکور ملاقات و از وضعیت آنها با خبر شدند.
سرپرست دانشگاه استفاده بهینه ازظرفیت های موجود پردیس کرج و فضای فیزیکی و معنوی دانشگاه را مورد تاکید قرار دادند.
قابل ذکر است به دستور سرپرست دانشگاه گزارش تصویری انجام نشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 698 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر