ورود به پنل کاربری
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

برگزیدگان نهمین جشنوارۀ بین‌المللی فارابی اعلام شد برگزیدگان نهمین جشنوارۀ بین‌المللی فارابی اعلام شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ |
جشنواره بین‌المللی فارابی هر سال با هدف بسترسازی تولید دانش علوم انسانی و اسلامی و تمهید شرایط مناسب برای تشویق و هدایت استعدادهای جوان به تحصیل و پژوهش در این حوزه، به کوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری سازمان‌ یونسکو و آیسسکو در دو سطح بزرگسال و جوان برگزار می‌شود.
آیین پایانی نهمین نوبت از این جشنواره، 24دی1396 در سالن اجلاس سران برگزار شد و برگزیدگان تقدیر شدند.
در گروه علوم تربیتی و روان‌شناسی، رسالۀ «مفهوم‌سازی خِرد؛ مقایسۀ کیفی و کمی نظریه‎های خِرد» به نگارش دکتر فرشته چراغی، دانش‌آموختۀ دکتری روان‌شناسی تربیتی دانشگاه خوارزمی، و به راهنمایی سرکار خانم دکتر پروین کدیور، و آقای دکتر علی عسگری، جایزۀ رتبۀ سوم بخش بزرگسال جشنوارۀ فارابی را ازآن خود کرد. این گروه در بخش جوانان برگزیده نداشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1162 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر