ورود به پنل کاربری
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

ملاقات با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی سالتیو مکزیک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۷ |

در راستای گسترش روابط بین المللی دانشگاه، آقای دکتر طهایی نماینده‌ی امور بین الملل دانشگاه با آقایان پروفسور خوان کارلوس لویولا رئیس دانشگاه و پروفسور فلیپ آرتورو ریز معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی سالتیو دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار مقرر شد پس از بررسی‌های اولیه، دانشگاه خوارزمی به عنوان شریک آن دانشگاه جهت ایجاد شبکه‌های دانشگاه‌های غیراروپایی برای دریافت گرنت‌های پژوهشی اتحادیه‌ی اروپا قرار گیرد. آقای پروفسور خوان کارلوس لویولا اعلام کرد که قادر به پذیرش دانشجویان دانشگاه خوارزمی برای گذراندن فرصت مطالعاتی هستند. همچنین این دانشگاه تمایل دارد از استادان دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه خوارزمی برای ارایه‌ی دوره‌های کوتاه مدت دعوت به عمل آورد. این دانشگاه دولتی کشور مکزیک با بیش از هفتاد سال قدمت، تمام رشته‌های فنی و مهندسی به‌علاوه برخی رشته‌های مدیریت را شامل می شود. این دانشگاه اخیرا به‌عنوان تنها نماینده‌ی ملی کشور مکزیک از طرف انستیتو بین المللی مهندسی جوشکاری انتخاب شده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 801 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر