همایش تحولات صنعت ساختمان، چالش­ها و فرصت­های پیش­روی مهندسین

همایش تحولات صنعت ساختمان، چالش­ها و فرصت­های پیش­روی مهندسین؛ در روز پنج­شنبه 14 دی ماه 1396 در دانشگاه خوارزمی، توسط مهندسین مشاور بارادکاما و مرکز آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه خوارزمی برگزار گردید. اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در صنعت ساختمان راهبرد اصلی این همایش بود.

سخنرانان آقایان :

(آقای دکتر نوری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی)

(آقای دکتر ملکی، تحلیلگر ارشد اقتصادی بازار مسکن)

(آقای دکتر لطیف پنداریان، مشاور اجرایی شهردار منطقه 22)

(آقای دکتر علیرضا کریم، مدیرعامل مهندسین مشاور بارادکاما)

و (آقای دکتر هومن ابن الشریعه، مدیر آکادمی کسب و کار بارادکاما) بودند.

از موضوعات مطرح در این همایش می­توان به تحولات بازار صنعت ساختمان در تهران و شهرهای مختلف ایران در طول سالهای اخیر، تأثیرات برجام در این حوزه، عوامل تأثیرگذار و چالش­ها و فرصت­های پیش­روی مهندسین در بازار صنعت ساختمان و ... اشاره کرد. همچنین در مورد راه حل­های پیشنهادی در این حوزه بحث شد و در پایان نیز دوره مدیریت ارشد کسب و کار در صنعت ساختمان، که با همکاری دانشگاه خوارزمی و مهندسین مشاور بارادکاما طراحی شده است به حضار معرفی گردید.

رویکرد کلی، اشتراک گذاشتن هرچه بیشتر راه حل­های نوین و فرصت­های شغلی جدید در بازار صنعت ساختمان، استفاده بهینه از چالش­هایی که در بازار صنعت ساختمان پیش­روی مهندسین می­باشد.

به طور کلی این برنامه­ها با هدف داشتن جامعه­ای از مهندسان خلاق­ و توانمند در جهت ایجاد بازاری فعال و پردرآمد در صنعت ساختمان؛ طراحی شده است که مورد استقبال بسیار از مهندسین معمار و عمران مطرح و علاقمند در این بازه قرار گرفته است.