مسابقات مناظره دانشجویی برگزار شد

اولین دوره مسابقه مناظرات دانشجویان دانشگاه خوارزمی در تهران با پیشنهاد معاونت فرهنگی و اجتماعی و توسط مدیریت فرهنگی و با شعار "اخلاق و منطق" به اجرا در آمد. در این دوره 5 گروه چهار نفری ثبت نام کردند که این گروه ها شامل گروه "صف حق"، گروه "سیاه و سفید"، گروه"برنده"، گروه "دیالکتیک" و گروه "1-5" بودند. جلسات با حضور 3 داور و 1 نفر به عنوان رئیس جلسه برگزار شد.

روز نخست این دوره از مناظرات در تاریخ 96/9/8 برگزار شد و تیم های دیالکتیک به عنوان گروه موافق و تیم سیاه سفید به عنوان گروه مخالف با گزاره ی " افزایش تحصیلات بین جوانان موجب کاهش تمایل به ازدواج می شود" به مناظره پرداختند که در این مناظره گروه دیالکتیک بعد از ارزیابی داوران با کسب امتیاز بیشتر راهی دور بعدی مسابقه شد.

در مناظره دوم که در تاریخ 96/9/13 برگزار شد گروه صف حق به عنوان موافق در مقابل تیم برنده به عنوان مخالف به مناظره درباره گزاره­ ی "فیلتر سایت های اینترنتی مانع نفوذ تاثیرات مخرب فضای مجازی بر جوانان می شود" پرداختند. در انتها بعد از ارزیابی داوران تیم برنده به عنوان برنده­ ی مناظره اعلام و به مرحله بعد راه پیدا کرد.

مرحله سوم در تاریخ 96/9/20 با حضور گروه دیالکتیک به عنوان موافق و گروه 1-5 به عنوان مخالف به مناظره درباره­ ی گزاره ­ی "نگاه اقتصادی به فرهنگ آن را به ابتذال می کشد" پرداختند. در انتها تیم دیالکتیک با کسب امتیاز بیشتر به مرحله بالاتر راه یافت. بدین ترتیب گروه های دیالکتیک و برنده به مرحله نهایی مناظره راه یافتند.

مرحله نهایی این دوره از مسابقات مناظره دانشجویی در تاریخ 96/10/3 با حضور گروه دیالکتیک شامل خانم ها سمیر سمیعی، درسا جعفرنیا، شقایق حسین غانمی، مونا جعفرزاده از دانشکده علوم مالی و گروه "برنده" شامل خانم ها عسل ملک زاده، سپیده گلزاری، مهرانا شیخ حسنی، اکرم نادری از دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد و گروه های حاضر درباره گزاره ­ی " واردات کالا سبب ارتقای کیفیت تولیدات داخلی می شود" به مناظره پرداختند. در انتها گروه "برنده" با کسب امتیاز بیشتر برنده ­ی این دوره از مسابقات اعلام شد.

لازم به ذکر است برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی از جمله تمهیدات جامعه‌ی دانشگاهی برای ارتقاء فرهنگ گفت وگو، بسط و گسترش بحث علمی است. این مناظرات امکان تفکر خلاق و نقاد را بین آنها ایجاد؛ و روحیه حق طلبی و رشد توسعه علمی را فراهم می‌کند. مسابقات مناظره دانشجويي زمينه ساز پرورش نسلي داراي «شجاعت نظريه پردازي و مناظره، در ضمن وفاداري به اصول، اخلاق و منطق در حوزه و دانشگاه» است.