دیدار رئیس دانشگاه خوارزمی با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز شنبه 23 دی 96 آقای دکتر محمدعلی سبحان اللهی رییس دانشگاه با آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد.

دکتر سبحان اللهی ضمن بیان جایگاه ویژه دانشگاه خوارزمی به عنوان نخستين مؤسسة آموزش عالي کشور با يک سده فعاليت علمي و فرهنگي در کشور گفت: هم اکنون در آستانة برگزاري يکصدمين سال تأسيس دانشگاه خوارزمي هستیم که با هدف اولية آموزش معلمان تعليم ديده، در سال 1297 شمسي در تهران داير شده است. وی افزود: اين دانشگاه که به نوعي سرآغاز آموزش عالي در ايران به شمار ميرود، در طول يک قرن از فعاليت خود، در نهايت به خوارزمي تغيير نام يافت، تحولات علمي ـ پژوهشي زيادي را نيز پشت سر گذاشت تا امروز به يکي از دانشگاههاي صاحب نام ايران تبديل شود و گامهاي بلندي براي گسترش فعاليت در عرصة بينالمللي بردارد.

دکتر سبحان اللهی با اشاره به طرح جامع دانشگاه گفت: این طرح بر اساس مأموریت گرایی در دو سایت تهران و پردیس کرج در حال تهیه می باشد.

ایشان با تبیین توسعة رشتههاي جديد، بر رشته های ميانرشتهاي از جمله نفت زمين و پلاسمای پزشکی تأکید کرد.

در ادامه آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حمایت از فعالیتهای انجام شده در دانشگاه خوارزمی بر ادامه فعالیتهای جدید دانشگاه از جمله رشته های ميانرشتهاي از جمله نفت زمين و پلاسمای پزشکی و همچنین تهیه طرح جامع دانشگاه بر اساس سیاستهای وزارت متبوع یعنی مأموریت گرایی تأکید کردند.